Nu verkar det som vi är med på planen igen ! (=fotbolls term)

Växelådan är på plats med lite nya delar, samt en “allmän” lagning som Roy skulle sagt. Det finns lite mera småt och gått att gå igenom och ev. snygga till innan vi far till Moholmsstrippen. www.402m.se Tack StigO och Stefan.

Anders från www.kloma.se var här ikväll och hämtade vårat punkterade busshjul, vi står på rad och bugar för denna service. Han var även med och styrde upp monteringen av turbinen så att allt belv korrekt gjort, igen. Vi kommer även att ta med honom till Moholm för att se till så vi sköter oss ordentligt.

Några rejäla pass till i garaget och vi är fit for fight med SlapRodRacing om vem som vågar hålla i längst på den smala strippen norr om Skövde. smiley Förhoppnings vis kommer Klas Walin dit med sin flamlackade Ford också, då kan det bli riktigt kul till slut.

På åter seende.

Mvh Totte