Då var vi på G, Bilar, Bågar och…ja brudarna med är faktiskt redo för en avfärd mot Moholm imorgon söndag kl o7.oo. Det är ju 9 mil och lite till, men vi vill inte väcka dom under 4 år allt för tidigt. Dagen blir lång ändå för dom små liven. Och orsaken till detta besök på Moholmsstrippen är den samma som helgen innan på Kjula, få rutin !! inte vinna race eller tävling. Så efter ett snabbt stop i Skara för att fylla på Diesel och nödvändiga herr Nillson med flickor så bär det av norr ut.

Ryktet säger att en annan 7 sec bil kommer komma dit, och det blir kul att få träffa Potatis-skalar-killen så man kan pressa honom på lite kunskap om oljans väg till stötstången, samt han kanske kan hjälpa till med våra färska King Edwards? Sen ska ju Klas Walin kommer med flam Forden, S.Tornberger med Slaproden, Ronny skulle köra Pro med Mustangen och Gas…. kanske kommer Karsten , vem vet ? Hoppas solen skiner och vi får en 2-3 svängar igen !!!

Kolla in imorgon så får ni veta läget.

Mvh Totte med Crew

Blog Image