Hur kul var det att få punktering 6 mil innan vi kom hem från Malmö?

Nu har ju Anders på www.kloma.com räddat mig igen, det är nästan så man blir lite tårögd då man får hjälp gång efter gång. Då var det fixat, nu är det ju bara en massa andra små saker som skall till med, framför allt chauffören. Undertecknad har just nu en 38-39 graders feber, och efter som jag är av det manliga könet så är ju det 100gånger värre om en kvinna har det. Eller hur !!!

Igår lyckades jag få fram lite våger som jag lånade av bröderna Brag så snällt. Allt som allt, så som den stod på startlinjne i Malmö förra helgen så väger den ta mig 17 exakt 900kg, med ca 5 liter bensin i tanken. 47,5% av vikten ligger på framjulen och resterande i bak. Om jag demonterar den hemsak vingen så tappar jag 19 kg, men inte bara i bak, utan det skjuter vikten till 47,9% i fram. Inte mycket att bråka om tycker jag. Men vi ska testa på Kjula utan vinge en andra sväng ut så vi vet i praktiken om den reagerar annorlunda. Samt en 30kg skall hängas på ifram framför famhjulen så det märks. Vikterna fixar nog Seymore på http://seymorsreparationochsvets.se . Detta och en justering av framvagnen borde göra susen.

Nu gäller det bara att friskna till och komma iväg på fredag eller lördag morgon, tyvärr utan min vapendragare Jonas Nillson. Men förhoppningsvis med någon annan i bagaget.

Mvh Totte