Nu har jag, men framför allt min sambo Jenny lastat klart bussen. Feber och arbete är inget jag förespråkar i dagsläget. Men vill man köra racerbil så vill man. Allt är med så gott jag vet, inkl sulky till Olivia, och kl 17.00 skall jag hämta upp 2st tillfälliga Teamgubbar i Skara. Dessa 2 herrar kommer från Skövde med omnejd, med lite tur skall vi nog kunna dressera dom till att göra lite nytta i helgen. Att köra 4hjuling är kul, men faen så svårstartad.

Seymor har tillverkar en fin järnvikt som vi skall hänga på i morgon, 23kg väger den på ett ungefär, och den kanske får den lille Fiaten att bli lite lugnare upp på bakhjulen. 900kg är racevikten inkl allt innan dom 23 som vi plockar på i så fall.
Omkretsen på bakdäcken är med kontrollerad, och det skiljde nog 2mm. Styrningen med toe-in m.m. är kollad för 50-11 gången. Nu gäller det bara att drilla R.Holm ihelgen så man kommer rakt på startlinjen.

Vi lämnar nog Skara med omnejd kl 17.oo och S.Tornberg ligger nog hack i häl då. NU SKALL DET AVGÖRAS VEM SOM ÄR SNABBAST PÅ SLÄTTA. Även om Tornberg redan vet att han åkte på pisk i onsdags. smiley

Vädret ser OK ut, även om regn är utlovat till i kväll, sol på lördag och söndag därimot.

Som vanligt så kommer jag försöka uppdatera med bilder och text…

Mvh Totte med Team