Ja Bostic mfl. …..

Orsaken till det MYCKET dåliga bloggandet är flera, för jag brukar vara flitigare.

1. Jag ville vara helt säker på att inget skulle strula med mitt oljetryck så att samma lucköppning som sist skulle inträffa.

2. Lådan sprack i Bellhouset som det gjort tidigare då man åkte GATBIL med veckt chassi = deppade ca 100m ut på banan.

3. Väl tillbaka i depå så uppdagades samma “fel” som inträffade för 4 veckor sedan !!! = scrolla och gissa.

4. JAG VILL BLI FULL OCH SOVA !!

Vi har drucket bla Tuborg, Hanna´s hallon Cider, käkat grillar fläskfilet och Rabarber Muffins till Kaffet. Mycket utsökt mat i ljudet av regndroppar mot ett avkylt tak.

Jag har noll koll på Sundsvall och allt detta skyller jag på Mek som inte skickar mera SMS … vad är problemet ?

Analys av första svängen med Fiaten (= musen enl. Bostic) Snäll burnout med moderat varvtal under 8000rpm, start varv på 6000rpm med hjulres och en shiftlight på snälla 7800rpm sluta med 8.25 utan strul ! Den drifar lite vänster i efter launch och höger i burnout. Som tur är så har jag inga stag att skruva på så det är bara att gilla läger. Inget otrevligt enligt föraren (läs = Totte). Bara gasa å lee med hela ansiktet. Sväng 2 skulle jag ge lite mera pisk och höjde startvarvet till 6600rpm och shiften till 8200rpm. En längre burnout men inte tokgasa. Stanna en 150m ut och bakade tillbaka på tomgång med shysst oljepress. hela vägen. Transbrake och allt OK när man lämna med ett rejält skutt ut. SKRAMMEL !!! Kolla olje tryck= OK Shiftlight ! SKRAMMEL IGEN !! Kolla oljatryck = ok men besluta med blixtens fart eller liknande att detta var nog inget bra skrammel, höll ut i bankant och döda motorn omg. Såg ner mot lådan som vilar mellan fötterna att det var lite klenigt och min näsa som kände doften av ATF220 hade rätt. En spricka i StigO´s låda var ett faktum. Ja ja … kvaletta och nöjda med hedern i behåll om det inte vore för det andra. Samma som för 28 dagar sedan. Hel jävla obegripligt, inget förvarning och inget som skvallra om det, och det ser inte rolig ut alls. Sist fick jag sälja min svarv, fräs och själ för att få ihop det till denna helgen. Tid är väll en sak, att ligga många timmar i garaget är bara jag, men framför allt min sambo och dotter ´som blir lidande av, men delar trollar man inte fram.

Just nu är det tungt ! Mycket tungt. No cash and No life.

Ska lasta maskinen imorgon söndag, men nu ska vi sova !

//Totte