Sitter inne med en kopp kaffe och väntar rastlöst på herr Holm. Inte för att vi kommer ha ont om tid, men jag har en gamal regel om att inte mecka dagen innan race vilket är idag det. Denna regel tillkom på mitten av 90 talet då det förekom ltie mycket akutmeka natten/dagen innan race med min egna och andras bilar. Det resulterade allt som oftast i skit resultat. Så numera vill jag bara lasta och vila dagen innan. Men det kommer nog bli bra.

Det som skall fixas idag är att ladda in en ny map i burken och testköra flertalet ggr hemma på gården.

Tilverka ett nytt gas stag.

Ett nytt lås bak på karossen så den inte studsar av.

Kolla efter lite kablar som jag fått support svar på från F.A.S.T och checka deras värde…

Service på nya bakaxelklumpen.

Sen ett gäng mindre detaljer som vi kanske tar på banan… som vanligt skjuter man allt för mycket framför sig.

Lasta allt.

//Totte