är det dags för runda 3 och sista runda enligt körschemat. Tyvärr måste jag nog vara pessimist och tro att vi inte är kval tvåa efter nästa runda för då kommer alla som kör Super Comp med rutin och throttlestopp ha justerat in sig och då halkar vi ner i stegen. Men vi gråter inte för det.
En kul sak sista broms rundan var att motorn inte gick alls lika varmt som vanligt, utan den var så kall å go så jag körde den tillbaka till depån som jag alltid velat, dvs. att jag ryckte inte skärmen och bara rullade igenom banslutet med ett leende och vinkade till alla som stod där å vek ihop sin smutstvätt. =) Jag kom hela vägen till depån innan det börja likna 100 grader på vatten temp mätaren.

Tune:

Vi har plockat bort soppa mellan 4000-5500rpm vid 5-15psi laddtryck, tog bort ca 3% och mellan 5000-7500rpm och 15-25psi lade vi på ca 3% … samt vi sänkte tädningen 2 grader över 4000rpm.
Nu ska vi höja startvarvet från 4000rpm med, till nått vi inte ännu bestämt.

Ha det !

(Gullan körde 5,94 precis……….)