Vi har nu käkat och är hos min svåger föra att duscha av oss massa svett.

Det som hände i dag, var pga lite personlabrist, men gör absolut inget alls. Jag är skit nöjd med att fått rulla ner för strippen för första gången i år, i min racebil och inte i en golfbil !

Detta hände: Stress, bogsera fram fort som fan och sista SVDA A bil på plattan, spänna fast, starta, sen gick den varmt igen, och tomgången var för hög igen, mkt störande !
Så när jag studsade in i prestage och rätt i stage utan att ha någon större koll på det hela så var den i stort sett i kok redan.
Då slog jag på elfäkten, och den störtdök och ville dö, på med gas å den vakna igen. Transbreak 5000rpm och de vart liv i luckan. Släpte och den slog loss hjulen direkt !! Inget buggande iaf utan den vart rätt ilsken, emn å andra sidan så stog jag ju mera eller midnre stilla.
Nya däck satt på och jag hade pumpat dom med ca 30psi hemma i för att “spänna” ut dom, nu släpte Jenny ut luften till 8psi i morse. Men efter sol, och en kort börnis, väldigt kort för att inte over – hooka som tidigare.
Men hook var det aldrig tall om, 2 omtag och en 60foot på 1,92 efter en reaktion på 0,15s.

201m på 6,54 & 201km/h ..

402m på 9,60 & 256km/h..

Däckstryck på ca 20psi i däcken efter tillbaka bogsering, var nog en orsak till hjulspinnet !! eller… max 8 är ju tanken och imorgon startar vi på 7 psi,eller mindre…
Så blir det då Jenny är ensam, men med mycket tacksam hjälp från Fredrik W från MH Racing / Borås, som hjälpte till då Jenny inte vill och jag tvingar ingen, att göra allt på plattan själv.

Jag dundrade in map´en som satt i när jag köpte den, för tomgången får vara sågande istället för som nu 1600rpm… för det går inte att hålla bilen stilla med det. 1000rpm eller mindre skall det vara.
Det kan vara så att mina spridare suger tjuvluft, men dessa kollar jag inte nu, utan hemma innan nästa helg.

Målet imorgon är att köra en mitten 8a och en 260blås som tidigare, och sen jobba där ifrån.. vore bra om jag kan komma ihåg att slå på loggen med så jag har nått att justera från och inte som nu. Gissa.

Det var för stressat och rörigt helt enkelt, men ändå helt ok och fungerade bra.

Så, med lite fäste, 5000rpm i startvarv och en logg på första runda, då är vi nog med.

Hoppas på 3 rundor imorgon och kanske 1- eller 2 på söndag.

tack för mig så länge.. och tyvärr blir det dåligt med bloggande på banan pga dålig GSM täckningen.

//Totte