Totalt sönderstressad efter en komprimerad arbetsdag.
Tar jag ledigt några dagar så gör ingen annan min uppgifter utan jag får försöka göra 5 dagars arbete på 3, + att man satt i skolbänken 3 tim igår och 4 tim imorron gör ju inte hjärtfrekvensen lägre direkt.
Han iaf hämta ut ett paket med smått och gått idag, det var ett 14 kuggars framdrev som skall dit för att hitta mera rätt i fart och varvtal på dom mindre banorna.
Sen vart den ny ljuddämparmatta, som lär räcka och bli över till min lilla Akropovicburk i titan.
Sen blev det för enkelhetens skull en najtång, går ju lika bra att använda en vanlig tång, men denna var snor billig så var för inte. När man står på en bana och har tidsnöd kan det ju underlätta lite, och najtråd då så klart.

Har även fått 2st alupaneler lackerade svarta till MV´n men har inte orkat paketera upp dom och fota, förhoppningsvis kan jag göra klart MV´n i helgen och putta in den i huset som prydnad och göra en säljes annons.
Vill ju prova nått annat på gatan, gärna en sporthoj som har samma prestanda som min Ninja men inte lika tråkig 🙂
Men vi får se, MV´n är nog svår såld och inte billig 🙂

OCH uppdaterat kalendern med lite datum..

//Ulf