Det har gått 4 dagar sedan sist om jag minns rätt, men det känns som flera veckor sedan jag bloggad.
Inte för det hänt så mycket, men en känsla av slapphet infann sig.

Har funderart en del iaf, och det som hänt sen sist är att jag anmält mig och betalat för Steg 5 och snart Steg 6 på Gelleråsen den 23-24 April 2016.
Sen fick jag hem kedjelås å verktyg så jag spräckte kedjan och tvättat av den och reservkedjan.
I samma veva kunde jag rengöra motorn runt axel ur växellådan. Svingen fick med lite rengöring och det nya drevet monterades.

Jag fortsätter att ligga på kaloriunderskott i matvägen för att banta bort lite kroppsfet till, målet är att vara under 80kg när jag står på startlinjen, men nu tänker direkt många som mina arbetskamrater som tror jag vill bara minska på vågen.
NEJ, man måste äta rätt och framför allt mycket protein.
Nu har jag kört så här 1 period tidigare i livet, och inte så längesedan heller för den delen så det är ingen olägenhet som många tror, det är en vanesak.
Så i November försvann 3kg och att dömma av träningen på gymmet så lyfter jag samma vikter och samma antal reps fortfarande. Men med mindre punsch i kroppen helt klart. Ska bli nice då jag i Januari ligger på 79kg och ska börja äta fullt igen och känna energin komma tillbaka. Då ska jag fokusera änn mera på konditionen och styrka i mage, nedrerygg och ben. Sen ger vi lite extra fokus på axlar när det kommer till överkroppen.
Biceps och Triceps kommer typ sist på träningslistan iaf… till och med underarmar är viktigare.

Börjat få lite hyffs på bromsoken fram med, även om bilden inte är senaste direkt, fick i ny belägg bak med om jag inte nämt detta innan.